15 Temmuz Şehitleri Gölbaşı'nda Dualarla Anıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8'inci yıl dönümünde Gölbaşı’nda şehitleri anma programı düzenlendi.

Gündem Yayın: 15 July 2024 - Monday - Güncelleme: 15.07.2024 21:57:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
732 okunma
Takip EtGoogle News

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında Gölbaşı Şehitliği’ni ziyaretle başlayan etkinliklere Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, ilçe protokolü, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Gölbaşı Şehitliği’nde 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim ve duaların okunmasının ardından şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı.

Daha sonra Şehitler Anıtı'ndan Atatürk Sahil Parkı'na kadar mehteran takımı ve seğmenler eşliğinde kortej yürüyüşü düzenlendi. Gölbaşılı vatandaşlar, kortej yürüyüşüne ellerinde Türk bayrakları ve alkışlarla eşlik etti.  

Sahil Park'ta devam eden programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarından ardından 15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan bir sinevizyon gösterisi ekranlara yansıtıldı. Etkinlikte seğmenler ve mehteran takımı kısa bir gösteri sergiledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.