AK Parti Sincan Teşkilatı İftar Sofrasında Buluştu

AK Parti Sincan İlçe Teşkilatı tarafından Sincan Fuar ve Kongre Merkezi’nde iftar programı düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen iftara; milletvekilleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gündem Yayın: 12 Mart 2026 - Perşembe - Güncelleme: 12.03.2026 11:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
128 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Sincan İlçe Teşkilatı aynı sofrada buluştu. Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, AK Parti Milletvekilleri Kurtcan Çelebi, Osman Gökçek, Orhan Yegin, Ahmet Fethan Baykoç, çok sayıda teşkilat mensubu ve vatandaş katıldı. 

“Sincan Ayağa Kalkarsa Türkiye Ayağa Kalkar”

Burada bir konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Biz Sincan teşkilatına mensup olmanın ayrı bir gururunu yaşıyoruz. Şuna inanıyoruz, Sincan ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar. Başkanlarımız büyük bir fedakârlıkla çalışıyor. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.” dedi.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ise iftar öncesi Sincan’da 1000 haneyi ziyaret ettiklerini ifade etti. Özcan, “AK Parti Sincan ailesinin en mutlu günlerinden birini de sizlerle yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu program öncesinde AK elçilerimizle birlikte 1000 hane ziyareti yaptık. Binlerce yüreğe dokunduk. Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

İftarın ardından Başkan Ercan ve beraberindekiler gençlerle buluşarak yeni dönem hedefleriyle ilgili istişarelerde bulundu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.