AK Parti'de 7 İl Başkanı Görevden Alındı

AK Parti Adıyaman, Afyonkarahisar, Erzincan, Antep, Kastamonu, Osmaniye ve Zonguldak il başkanları görevden alınarak yerlerine yeni atamalar yapıldı.

Siyaset Yayın: 25 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 25.06.2024 13:05:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 36 sn.
1300 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Teşkilat Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Adıyaman İl Başkanlığına Faruk Bülent Kablan, Afyonkarahisar İl Başkanlığına Turgay Şahin, Erzincan İl Başkanlığına Alpay Kabadayı, Antep İl Başkanlığına Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Kastamonu İl Başkanlığına Ahmet Sevgilioğlu, Osmaniye İl Başkanlığına Mehmet Sadi Binboğa ve Zonguldak İl Başkanlığına Mustafa Çağlayan'ın atandığı belirtildi.

Öte yandan Ankara ve İstanbul İl Başkanlarının da yakında görevden alınacağı konuşuluyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.