Aksu Caddesi'nin Sel Çilesi Sona Eriyor

ASKİ Genel Müdürlüğü, Çankaya ilçesi Fidanlık ve Sağlık Mahalleleri Aksu Caddesi'nde yer alan ve yoğun yağışlarda su baskınlarına neden olan sorunlu ve hatalı imalatların düzeltilmesi için 1. kademe çalışmalarını başlattı.

Gündem Yayın: 23 November 2023 - Thursday - Güncelleme: 23.11.2023 23:17:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 52 sn.
1123 okunma
Takip EtGoogle News

Başkentte hiçbir ayrım yapmadan tüm ilçelerin altyapısını güçlendirmek ve yaşam kalitesini artırmak için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ASKİ, şimdi de Fidanlık ve Sağlık Mahalleleri Aksu Caddesi’nin sel çilesine son vermek için harekete geçti. Bölgede, 260 bin liralık altyapı yatırımı gerçekleştiren ekipler, 44 metre 600 mm beton boru ve 21 adet ızgara imalatı inşa ediyor.

 

AKSU CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

       ASKİ ekipleri, Fidanlık ve Sağlık Mahalleleri Aksu Caddesi’nde daha önceki hatların yetersiz oluşu ve yanlış bağlantılar sonucu oluşan sıkıntıları gidermek için 1. kademe çalışmalarını başlattı.

    Bölgedeki yağmur ve su baskınlarının önüne geçmeyi planlayan ekipler, İncesu deresinin deşarjını sağlayacak yağmur suyu hatlarıyla birlikte bu sıkıntının giderilmesini hedefliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.