Ankaralı Milli Yüzücü Eren Kuru Avrupa Üçüncüsü Oldu

Litvanya’nın Vilnius kentinin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’nda milli forma altında mücadele eden yüzücülerimiz..

Spor Yayın: 11 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.07.2024 20:58:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
1149 okunma
Takip EtGoogle News

Litvanya’nın Vilnius kentinin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme ŞampiyonasıLitvanya’nın Vilnius kentinin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’nda milli forma altında mücadele eden yüzücülerimiz, yapılan müsabakaların ardından önce isimlerini finale yazdırma başarısı gösterirken ardından rekorların da yeni sahibi oldu.

Yarışmaya damga vuran Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu Eren Kuru, 200 metre kelebek yarışlarında Avrupa 7.si olurken milli forma ile girdiği 4x200 metre serbest bayrak yarışlarında da Avrupa 3.lüğü ile yurda döndü.

Küçük yaştan beri birçok müsabakaya giren Kuru, uluslararası müsabakalarda ay-yıldızı temsil etmenin gururundan bahsederek “Birçok rekorlar kırdım, yarışlar kazandım fakat dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen turnuvalar ve şampiyonalarda ülkemi temsil etmek ve madalyalar kazanmak gururların en büyüğü. Bize inanan ve güvenen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah nice şampiyonluklar ve madalyalarla ülkemizi temsil etmeyi, bayrağımızı dalgalandırmayı sürdüreceğiz.” dedi.’nda milli forma altında mücadele eden yüzücülerimiz, yapılan müsabakaların ardından önce isimlerini finale yazdırma başarısı gösterirken ardından rekorların da yeni sahibi oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.