Ankara'nın Kalbi Sincan'da Attı

Ankaralılar Sincan’da aynı sofrada buluştu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un katılımlarıyla Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezinde AHİD Sincan Ankaralılar gecesi düzenlendi.

Siyaset Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 13:12:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
2163 okunma
Takip EtGoogle News

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) binlerce başkentliyi aynı sofrada buluşturdu. Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen hemşehri buluşması coşkulu görüntülere sahne oldu.

Programda konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şunları söyledi;

“Havuzlar, gençlik merkezleri, kültür merkezleri, köy konakları ve daha birçok eser yaptık. Ben bir mahalleye girdiğimde ‘bizim mahalleye de havuz, konak yapar mısınız?’ diye soruyorlar. ‘Tabi ki’ diyorum. ‘Büyükşehir yaptı mı?’ diye soruyorum, ‘yok’ diyorlar. Biz artık büyükşehir belediyesinden rutin belediye hizmetlerini görsek o da yetecek. Ama o da yok. Büyükşehirden bir şey istemek akıllardan geçmiyor. Bırak spor tesisi, kültür merkezini; büyükşehir yolumuzu yapsın, kanalizasyon yapsın, 1 metre metro yapsın biz ona razıyız diyorlar. Bu 5 yıl boşa geçen fetret dönemini bitirmek için, Ankara’yı bir dünya şehri yapmak için 31 Mart’ta gereğini yapıyor muyuz? 31 Mart’ta mührü cumhur ittifakına vuruyor muyuz?

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ise “Büyükşehir belediyesi 5 yılda 100 vaadinden kaçını yaptı Ankara’ya? Her mahalleye bir kreş dediler 5 yılda Sincan’a bir tane kreş yaptılar. Biz söz veriyoruz sizleri mahcup etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Ankaralılar buluşmasına seymenlerin gösterisi damga vurdu. Oyun havaları ile vatandaşlar eğlenceli anlar yaşadı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.