Ayaş, Deprem Bölgesi İçin Seferber Oldu

Ayaş Belediyesi ve Ayaş Kaymakamlığı, 10 İlimize etkileyen deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için seferber oldu.

Gündem Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 11:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1004 okunma
Takip EtGoogle News

Ankara-Ayaş Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde depremzedelere yardım etmek için arama kurtarma çalışmalarına Ayaş’tan gönderilen 22 kişilik bir ekiple destek verildiği açıklandı. Ayaş’ın, deprem bölgesinde yaraları sarmak için seferber olduğunu belirten yetkililer, Ayaşlıların destekleriyle toplanan yardımların Belediye garajından TIR’lara yüklenerek deprem bölgesine gönderildiğini belirttiler.

Ayaş Belediyesi, deprem bölgesine 4 yardım yüklü TIR, 4 kepçe, 1 çekici, 2 kamyon, 2 minibüs, 4 operatör, 22 gönüllü personel gönderdi. Ayaş’ta vatandaşların yaptığı yardımlar toplanmaya devam ediyor. Toplandıkça afet bölgesine TIR’lar anında hareket ediyor.

Bir 11 kişi görseli olabilir

 

 

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilir

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.