Başkan Ercan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sokakları karış karış gezerek selam vermedik, gönül almadık kimseyi bırakmıyor.

Yaşam Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 13:53:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 1 dk.
646 okunma
Takip EtGoogle News

Sokak sokak esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Başkan Murat Ercan, hal ve hatır soruyor, talep ve önerileri yerinde dinliyor. 7’den 70’e herkesin sesine kulak veren Başkan Ercan, camii kütüphanesinde oturan emekli vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Ercan’a Sincan’a yaptığı yatırımlar için teşekkür eden vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi.

Mustafa Kemal Mahallesi, Selçuklu Mahallesi ve Ertuğrul Gazi Mahallesi başta olmak üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ercan’a en çok ilgi çocuklardan geldi. Nene Hatun parkında piknik yapan vatandaşlara selam vermeden geçmeyen Başkan Ercan, parkta top oynayan çocukların isteğini kırmadı. Etrafını saran küçüklere bazı oyun taktikleri de veren Başkan Ercan, onlarla birlikte maç yaptı.

Çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Ercan akşam saatlerinde ise esnaf ziyaretinde bulundu. Dondurmacıları gezen Başkan Ercan, burada da vatandaşların davetiyle masalarına oturdu, onlarla hasbihal etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.