Beypazarı'nda Öğretmenler Doyasıya Eğlendiler

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Eğitim Yayın: 27 November 2023 - Monday - Güncelleme: 27.11.2023 22:41:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 51 sn.
846 okunma
Takip EtGoogle News

Beypazarı ilçesine kazandırılan yeni Aile Yaşam Merkezi’nde (AYM) öğretmenler için özel bir kutlama programı gerçekleştirildi.

 

862 ÖĞRETMEN VE AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ

    Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri ve BELMEK'lerde eğitmenlik yapan öğretmenler ile Beypazarı’nda bulunan okullarda görev yapan öğretmenler Beypazarı AYM’de düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel Program” da bir araya geldi.

    Etkinliğe katılan öğretmenler aileleri ile birlikte Kent Orkestrası’nın verdiği konserde doyasıya eğlendi. Beypazarı AYM Koordinatörü Nejat Uzunoğlu gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi:   

“24 Kasım Öğretmenler Günü’ne binaen öğretmenlerimiz için bir organizasyon gerçekleştirdik. Beypazarı ilçemizde yaklaşık 32 okuldan 862 öğretmenimize ulaştık. Güzel bir katılım oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.”  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.