Birlik ve Beraberliğin Adı: Sincan Şoförler Odası

Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın, yaptığı hizmetler ve çalışmalarıyla gündemden düşmüyor. Göreve geldiği ilk günden bugün sahadan kopmayan yönetim anlayışıyla dikkat çekiyor.

Gündem Yayın: 11 Nisan 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 11.04.2026 23:21:00
Editör - İbrahim Keskin
Okuma Süresi: 4 dk.
259 okunma
Takip EtGoogle News

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın yaptığı hizmetlerle gündemden düşmezken göreve geldiği günden itibaren “Her şey esnafımız için” anlayışıyla hareket ediyor.

Her yeni güne esnafıyla, esnaf ziyaretleriyle başlayan İsa Yalçın, geçtiğimiz günlerde yine sabahın ilk saatlerinde Sincan Merkez Minibüs Durağı’nda esnafla buluşarak güne bereketli bir başlangıç yaptı. Gerçekleştirilen sabah ziyaretinde hem esnafla birlikte çay içerek samimi sohbetler yapan Başkan Yalçın hem de durağa yapılan dubalama çalışmalarını yerinde inceledi. Esnaf ziyaretlerine eli boş gitmeyen İsa Yalçın, bu konuda da örnek bir davranış oluşturmuş durumda.

Yapılan düzenlemelerin esnafın günlük işleyişine katkı sağlayıp sağlamadığını yakından takip eden Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın sahada yerinde incelemeler yaparak sorunları da tespit ediyor. Esnafın talep ve önerilerini, beklentilerini dikkatle dinleyen Yalçın, çözüm odaklı yaklaşımıyla esnafların da takdirini topluyor.

Fotoğraf açıklaması yok.

DAYANIŞMANIN ADI SİNCAN ŞOFÖRLER ODASI

“Dayanışmanın ve bir olmanın adı Sincan Şoförler Odası” sözünü her fırsatta dile getiren İsa Yalçın, ziyaretlerine devam ederken bu kez 11. Cadde Adliye Minibüs Durağına uğradı. Burada esnafla bir araya gelen Başkan Yalçın hem mevcut çalışmalar hakkında bilgi verirken öte yandan esnafın da görüşlerini alarak karşılıklı istişarelerde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri olarak değerlendirildi.

yazı görseli olabilir

ESNAFLAR İLE GÜÇLÜ BİR BAĞ KURULDU

Hafta sonu mesaisinde yoğun temposunu devam ettiren Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın bu kez Yenikent Minibüs Durağını ve esnaflara ziyarette bulundu. Sabahın bereketini ve muhabbetini esnaflarla paylaşan Yalçın, bu tür buluşmaların kendisi için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu ifade ederken “Esnaflarımız ile aramızda kurulan bağın, hizmetlerin daha verimli ve kalıcı olmasını sağlıyor ve sürekli olarak esnafımızın yanında, her fırsatta sahada olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Ziyaretler boyunca esnafların kendisine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten duyduğu mennuniyeti de dile getiren İsa Yalçın, “Biz büyük bir aileyiz. Esnafımızın yanında olmak, onların sorunlarını dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek bizim en önemli görevimiz. Sabahın bereketini birlikte paylaştığımız tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Sincan genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve hayata geçirdiği projeler ile örnek bir yönetim anlayışı sergileyen İsa Yalçın, esnafla kurduğu güçlü iletişim ve sahadaki aktif varlığıyla, üretkenliğiyle takdir toplamaya devam ediyor. Dayanışma, birlik ve ortak akıl vurgusuyla yürütülen çalışmalar Sincan’da esnaf kültürünü daha da güçlendirirken Oda yönetiminin sahaya yansıyan yüzünü de en net şekilde ortaya koyuyor.

yazı görseli olabilir

araba, jeep ve şunu diyen bir yazı 'YENİKENT ORTAPINA TOKİ MİNİBÜS MİNİBÜSDURAĞI DURAĞI 06HE8888 Mixgram' görseli olabilir

ambulans ve yazı görseli olabilir

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.