Cevdet Baştuğ Ankara 1. Bölgeden Milletvekili A. Adayı Oldu

KAMU-DER Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, CHP’den Ankara 1. Bölge Milletvekili A. Adayı oldu.

Siyaset Yayın: 20 March 2023 - Monday - Güncelleme: 20.03.2023 16:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
1353 okunma
Takip EtGoogle News
Baştuğ adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Değerli Dostlarım,Cumhuriyet Halk Partili Kıymetli Yol Arkadaşlarım, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sn.KEMAL KILIÇDAROĞLU’nun Hak Hukuk Adalet şiarıyla; yokluğu ve yoksulluğu bu topraklara gömüp, demokrasi ve insan haklarını iktidara taşımak inancı  ve kararlığıyla çıktığı bu yolda, bilgi,birikim ve deneyimlerimle ona yol arkadaşı olmak isteğimi yaşama geçirebilmek için 14 Mayıs 2023’de yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olacağımı sizlerle paylaşmanın heyecanı ve mutluğu içindeyim” dedi.
 
Baştuğ CHP Genel Merkezi’nde aday adaylığı başvurusunu yaparken “Hizmet bizden destek sizden, sevgi ve    saygılarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.