Etimesgut Demokrat Parti'de Eyüp Ural Güven Tazeledi

Demokrat Parti Etimesgut İlçe Kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi ve mevcut İlçe Başkanı Eyüp Ural güven tazeleyerek yeniden DP Etimesgut İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Siyaset Yayın: 13 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 13.08.2024 12:52:00
Editör - İbrahim Keskin
Okuma Süresi: 2 dk.
1062 okunma
Takip EtGoogle News

Demokrat Parti’nin Etimesgut İlçe Binasında yapılan 15. Olağan İlçe Kongresine DP Ankara İl Başkanı İrem Taşpınar ve İl Başkan Yardımcılarının yanı sıra çok sayıda parti üyesi katılım gösterdiler.

DP Etimesgut İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Eyüp Ural, kongrenin ardından gazetemize yaptığı açıklamada “DP ruhunu ve felsefesini Etimesgut’ta sürdürmeye devam ediyoruz. Pazar günü yaptığımız ilçe kongremizden, yönetimimize yeni giren arkadaşlarımızla daha da güçlendik ve bu güçle Etimesgut’ta siyaset yapmaya devam ediyoruz. Hem ilçemizde hem de Ankara’da Demokrat Parti’nin ayak seslerini bundan böyle daha çok hissedeceksiniz” diye konuştu.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?

Demokrat Parti’nin Etimesgut İlçe Kongresi’nde Eyüp Ural’ın başkanlığında oluşturulan yeni ilçe yönetiminde şu isimler bulunuyor:

Eyüp Ural (Başkan), Sebahattin Gümüş, Hasan Ürkmez, Deniz Teke, Baki Yıldız, Hakkı Corogil, Nefise Can, Yunus Akpınar, İsmail Karataş, Filiz Çapkur, Hüseyin Omaç, Abdullah Başer, Emre Yücel, İsmet Erdem, Cemal Doğan.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.