Etimesgut'ta Coşkulu Kortej ve Fener Alayı

Etimesgut Belediyesi Cumhuriyet’in 100. yılını coşkuyla kutladı. Atatürk Stadyumu’ndaki kutlamaların ardından akşam kortej, fener alayı ve konser düzenlendi.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 00:04:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 55 sn.
764 okunma
Takip EtGoogle News

Eryaman Kaşmir Kavşağı’ndan başlayarak Atatürk Meydanı’na kadar süren korteje Belediye Başkanı Enver Demirel’in yanı sıra binlerce Etimesgut’lu katıldı.

500 metre uzunluğundaki bayrağı taşıyan gençler ve ellerinde ayyıldızlı Türk Bayrakları ile 7’den 70’e vatandaşlar büyük coşku yaşadılar. Atatürk Meydanı’ndaki Cumhuriyet Orkestrası konserine de ilgi yoğun oldu.

Demirel meydanda yaptığı konuşmada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin değerini, kıymetini bilelim. Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkalım. Bu yıl 100. yılımız. Bir daha 100 yıl olmayacak. Biz de 100. yılımıza yakışır şekilde vatandaşlarımızla birlikte kutlama programları yapıyoruz. Atatürk Stadyumunda binlerce vatandaşımızla, gençlerimizle çocuklarımızla Cumhuriyet coşkumuzu yaşadık. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.