Etimesgut'un Solcu ve Devrimci Bir Belediye Başkanı Olacak

CHP İl Başkanı Erkol, Erdal Beşikçioğlu için destek istedi, aday adayı hiçbir isim yoktu,,

Siyaset Yayın: 12 January 2024 - Friday - Güncelleme: 12.01.2024 21:40:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 45 sn.
2921 okunma
Takip EtGoogle News
      Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut’a ilk kez geldi. CHP İlçe teşkilatında partililere seslenen CHP İl Başkanı Ümit Erkol, “Etimesgut’un solcu ve devrimci bir belediye başkanı olacak” diyerek Beşikçioğlu’na oy istedi. Erkol, “Kazanmaya mahkûmuz. Mesele memleket meselesi. Ankara’da yakılan bu meşalenin en büyük kıvılcımı Etimesgut olacaktır. Hepiniz belediyeye eviniz gibi gireceksiniz” dedi.
 
     İlk kez seçmenle buluşan Beşikçioğlu kısa konuştu ve “Başkanım o kadar güzel konuştu ki bana bir şey bırakmadı” demekle yetindi. Beşikçioğlu ayrıca, dizi senaryosundan gerçek hayatta siyasetçi kimliği yaratmak istediğini ifade etti.
Yorumlar (4)
Yıldıztan çakan
21.01.2024 20:40
Yolunuz açık olsun. Siz bazıları için rahatsız edicisiniz. Bu nedenle alabildiğine eleştirecekler. İlk önce dışarıdan geldi diyecekler(ne demekse) siz aday olma ve seçilince yapacağınız projelerinize odaklanın. Başarılar diliyorum.
Eryaman lı
19.01.2024 22:15
Solculuk ve devrimci eşittir menfaat yenıldi kaybetmeye mahkum demokratik CHP tepeden inen aday ......,,
18.01.2024 22:57
13.01.2024 07:53
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.