Fuat Oktay Sincan Şoförler Odası'nı Ziyaret Etti

Önceki dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Ankara Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 10 September 2025 - Wednesday - Güncelleme: 10.09.2025 22:14:00
Editör - İbrahim Keskin
Okuma Süresi: 2 dk.
937 okunma
Takip EtGoogle News

Ziyarette korsan taşımacılıkla mücadele, ÖTV ve KDV muafiyeti ile TBMM gündeminde yer alan mülkiyet hakkı yasa tasarısı gibi başlıklar ele alındı.

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, önceki dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Ankara Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay’ı ağırladı. Ziyarete AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve ilçe yöneticileri de katıldı.

Şoför Esnafının sorunları gündeme taşındı

Ziyaret kapsamında şoför esnafını yakından ilgilendiren korsan taşımacılık uygulamaları, ÖTV ve KDV muafiyeti talepleri ile TBMM’de görüşülmesi beklenen mülkiyet hakkı yasa tasarısı başta olmak üzere birçok konu Oktay’a iletildi. Oda yönetimi sorunları hem yazılı hem de sözlü olarak aktarma fırsatı buldu.

İsa Yalçın'dan Teşekkür mesajı

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimi, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Nazik ziyareti ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

9 kişi ve yazı görseli olabilir

3 kişi ve yazı görseli olabilir

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.