Gölbaşı'nda Şehitler İçin Mevlid Programı Düzenlendi

Cuma namazı sonrası şehitleri anmak üzere düzenlenen Mevlid programında, Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 01:48:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
1066 okunma
Takip EtGoogle News

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Kaymakam Refiki Ejder Şahin, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça; Cuma namazı sonrası şehitleri anmak üzere düzenlenen Mevlid programında, Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ziyaret sırasında şehit ve gazilerin fedakârlıklarını anarak, "Şehitlerimiz, vatanımızın birlik ve bütünlüğü için canlarını feda ettiler. Gazilerimiz vatan aşkıyla gazi oldular. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi unutmamak, her zaman yanlarında olmak boynumuzun borcudur. Bugün burada onların aziz hatıralarını yaşatmak, dualarla anmak için bir aradayız. Onların bize bıraktığı bu değerli mirası gelecek nesillere aktarmak, ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bugün buralarda çalışıp rahatça yaşayabiliyorsak onların sayesinde" dedi.

Bu anlamlı buluşmada, şehitlerin ve gazilerin fedakârlıklarına olan minnet ve şükran duyguları bir kez daha dile getirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.