Hayvanseverler Erdal Beşikcioğlu'nu Protesto Ettiler

Etimesgut’ta bir grup hayvansever, Belediye Binası önünde Başkan Erdal Beşikcioğlu’nun verdiği sözleri tutmasını isteyerek protesto eylemi gerçekleştirdi.

Özel Yayın: 24 August 2024 - Saturday - Güncelleme: 24.08.2024 12:09:00
Editör - İbrahim Keskin
Okuma Süresi: 2 dk.
1558 okunma
Takip EtGoogle News

Ülkemizde sokak hayvanlarıyla ilgili tartışmalar devam ederken Etimesgut’ta da bir grup hayvansever Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu’nu Belediye binası önünde toplanarak protesto ettiler ve bir basın açıklaması yaptılar. Bundan bir süre önce CHP’li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, sokak hayvanlarını belediyede görevlendireceği ve onlara sahip çıkacağı açıklaması yaparak “Bizim barınaklarımız artık bir rehabilitasyon merkezine, bir eğitim merkezine döşünecek. Köpekleri artık ben toplamayacağım, sizler getireceksiniz” demişti.

BEŞİKCİOĞLU VERDİĞİ SÖZLERİ TUTSUN!

Öte yandan, hayvan hakları savunucuları Belediye Binası önünde yaptıkları basın açıklamasında kulağında küpesi olan, aşılı ve kısırlaştırılmış bir sokak köpeğinin bayıltılarak iğne vurulduğuna ilişkin olayı görüntüleyerek Erdal Beşikcioğlu’nun vermiş olduğu sözleri tutmasını istediler. Hayvanseverler küpeli hayvanların Etimesgut’ta toplanmasını protesto ederken yaptıkları basın açıklamasında Erdal Beşikcioğlu ve Belediye yönetimini suçladılar.

Hayvan Hakları savunucuları açıklamalarında “Erdal Beşikcioğlu her gün bilboardlara çıkıyor hayvan dostu olduğunu söylüyor. Biz bunu görmek istiyoruz. Kendisiyle 3 defa görüşme sağladık ancak hiçbir netice elde edemedik. Erdal Beşikcioğlu verdiği sözleri tutsun” dediler.

Video
Yorumlar (5)
zeynep
28.08.2024 16:13
iki ayda iki kere üç kere protesto gördü belediye bunlarda burayı yönetecekte vay halinee Etimesgut vay...
Selma YİĞİT
28.08.2024 11:55
Gerçekten söz vermek bedava ben şunu anladım belediyelerde siyasi düşünmeyeceksin fikri görüşüm aynı diye partizanlık yapıp oy verdim ama çok pişmanın Enver DEMİREL e gerçekten yazık ettik onun döneminde böyle bir şeyler yaşamadık görmedik çok yazık oldu
Eryaman lı
25.08.2024 18:21
Söz vermek bedava ama yapmak zor rrr
Ahmet Y.
24.08.2024 20:06
Hangi sözlerini tuttuki çalışanlara maaş zammı memura SDS verecekti borçsuz belediye aldı 3 ayda borçlandırdı ortada ne var yıkılmış bir kale boş miktarda tiyatro sanatçısı topla yüksek maaşla işden adam çıkart yerine köpekleri işe al zam SGK yok
24.08.2024 13:26
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.