İYİ Parti'nin Yeni Seçim Kampanyası Başladı

İYİ Parti’nin yeni kampanyası başladı. Kampanyada 2023 seçimlerine yönelik; “Tarih Yazacağız!” ve “Birlikte Kazanacağız!” sloganları yer alıyor.

Siyaset Yayın: 19 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.03.2023 10:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
590 okunma
Takip EtGoogle News

İYİ Parti’nin yeni kampanyası başladı. 2023 seçimlerine yönelik; “Tarih Yazacağız!” ve “Birlikte Kazanacağız!” sloganları yer alan kampanyada; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile olan fotoğrafı, “Tarih Yazacağız!” sloganıyla, Kemal Kılıçdaroğlu ile olan fotoğrafı ise; “Birlikte Kazanacağız!” sloganıyla, Türkiye genelinde billboardlara yansıdı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in uzun bir süredir vurguladığı millet iradesi kavramı üzerinden işlenen kampanyanın, televizyonlara yansıyan ve resmî sosyal medya hesaplarında da paylaşılan videoda, Akşener’in;

“Milletin sesi neredeyse; biz oradayız! Milletin iradesi neredeyse; biz oradayız! Milletin derdi neredeyse; çözümlerimizle birlikte, biz oradayız! Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz! Birlikte Kazacağız! Tarih Yazacağız!” söylemlerine yer verildi.

Ayrıca; Akşener’in 2019 yılındaki belediye seçimlerinden, 2020 yılından itibaren yürüttüğü esnaf gezilerinden, Saraçhane konuşmasından, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile beraber gittikleri deprem bölgesi ziyaretinden ve 6 siyasi parti liderinin yer aldığı görüntüler paylaşıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.