Kahramankazan'da Asfalt Çalışmalarına Hız Verildi

Kahramankazan Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde yürüttüğü asfalt çalışmalarına hava şartlarının elverişli hale gelmesiyle birlikte yeniden hız verdi. Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi al

Gündem Yayın: 04 Şubat 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 04.02.2026 12:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
178 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Çırpanoğlu, olumsuz hava koşulları nedeniyle bir süre ara verilen asfalt çalışmalarının yeniden başladığını belirtti. Fatih Mahallesi’nde ulaşım konforunu artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çırpanoğlu, Kurtboğazı Blokları, Kaymakamlık Bölgesi, Milli Egemenlik İlkokulu çevresi ile Niğbolu ve Bakır Caddeleri başta olmak üzere mahalle genelindeki cadde ve sokaklarda çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Çalışmaları mahalle muhtarı ve asfalt şefiyle birlikte sahada takip ettiklerini dile getiren Başkan Çırpanoğlu: “Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollarda ulaşım sağlaması için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Fatih Mahallemize yapılan asfalt çalışmalarının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.