Keçiören Parklarında Yürüyüş Yolları Yenileniyor

Keçiören Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda zamanla yıpranan yürüyüş yollarını yenileyerek vatandaşların daha konforlu ve güvenli alanlarda yürüyüş ve spor yapmasını sağlıyor.

Gündem Yayın: 29 Eylül 2026 - Salı - Güncelleme: 29.09.2026 11:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
217 okunma
Takip EtGoogle News

 Çalışmalar kapsamında parkların yürüyüş güzergâhlarına toplam 20 bin metrekare sentetik çim yüzeyli halı serilecek.

Keçiören Belediyesi, ilçedeki park ve yeşil alanların kullanım konforunu artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Parklarda zamanla yıpranan yürüyüş yolları yenilenirken, vatandaşların yıl boyunca daha elverişli koşullarda yürüyüş ve spor yapabilmesi için dayanıklı sentetik çim yüzeyli halılar kullanılıyor. Gümüşdere Ihlamur Vadisi ve Atatürk Botanik Bahçesi’nin de aralarında bulunduğu birçok parkta yürütülen çalışmalar kapsamında, ihtiyaç duyulan yürüyüş yollarına toplam 20 bin metrekare halı serimi yapılması planlanıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.