Klasik Otomobiller Üsküdar-Harem'de Buluştu

İmza attığı etkinliklerle Üsküdar’ı İstanbul’un çekim merkezi haline getiren Üsküdar Belediyesi bu kapsamda klasik otomobil tutkunlarını Harem meydanında buluşturdu.

Yaşam Yayın: 09 September 2023 - Saturday - Güncelleme: 09.09.2023 17:48:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 39 sn.
700 okunma
Takip EtGoogle News

Bir döneme damga vuran klasik otomobiller Üsküdar Harem Meydanı’nda bir araya geldi. Klasik otomobil şöleninin sunulduğu etkinliğe klasik otomobil tutkunları ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe çocukları ile birlikte katılan ziyaretçiler klasik otomobillerin direksiyonuna geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Etkinlikte Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’de direksiyon başına geçerek klasik otomobil kullandı. Daha sonra meydanda toplanan klasik otomobiller konvoy halinde Üsküdar’ın cadde ve sokaklarında tur attı. Üsküdar meydanına nostaljik bir tur gerçekleştiren klasik otomobil sürücüleri daha sonra yeniden Harem’e geri döndü. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.