Kocaeli'de kaldırımlara mineral parke

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca Bayramoğlu Yelkenkaya Caddesinde yaya kaldırım çalışması yapılıyor.

Yaşam Yayın: 23 August 2023 - Wednesday - Güncelleme: 23.08.2023 10:16:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 31 sn.
845 okunma
Takip EtGoogle News

KOCAELİ (İGFA) - Darıca’da üstyapı çalışmalarıyla araç ve yayaların konforlu ve güvenli ulaşımına katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bayramoğlu Yelkenkaya Caddesinde yaya kaldırım çalışması yapıyor.

Siyah-beyaz renklerden oluşan minarel parke yaya kaldırımları Yelkenkaya Caddesinin sağlı sollu her iki tarafında da yapılıyor.

Darıca Bayramoğlu plajına ulaşımın sağlandığı 2,5 km uzunluktaki Yelkenkaya Caddesinde bozulmaların meydana geldiği eski kilit taşlı yaya kaldırımlarının yerine mineral parke döşeniyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.