Mamak Belediyesi'nden Yeni Müdürlük Müjdesi

Mamak Belediye Meclisi, Mayıs ayı ilk oturumu Başkan Veli Gündüz Şahin başkanlığında gerçekleşti.

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 03.05.2024 14:09:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 56 sn.
11101 okunma
Takip EtGoogle News

9 maddelik gündemin yer aldığı toplantıda, görüşülen 8 maddenin meclisin son günü görüşülmesi oy birliği ile kabul edilirken, 1 madde ise oy çokluğuyla meclisten geçti.

Mamak Belediyesi, kaynakların etkili ve verimli kullanılabilmesi, işlerin kolay yürütülmesi için düğmeye bastı. Mamak Belediyesi bünyesine yeni müdürlükler ekleniyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü yeni dönemde hizmet vermeye başlayacak. Hukuk ve Tarifeler Komisyonu’na sevk edilen söz konusu gündem maddesi meclisin son günü görüşülecek. Aynı madde içerisinde Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nün; Teşkilat, Kuruluş, Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Esasına Dair Yönetmeliklerine ilişkin Başkanlık yazısı da var.

Yorumlar (5)
04.05.2024 17:50
Mehmet
04.05.2024 15:42
Çalmadan caldirmadan
04.05.2024 15:00
Ertuğrul Erdoğan
04.05.2024 11:49
Başkanım, Gazileri ve Şehit ailelerini de unutmayın...
Burhan
04.05.2024 11:31
Sizlerin de dikkatini çektimi bilmiyorum. Cok şükür çok şükür çok şükür yaaa., Mamak"ta Mustafa Kemâl resmî ATATÜRK resmi görmeye başladık yaaa. Teşekkürler teşekkürler teşekkürler.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.