Mamak'ta AK Parti'ye Yeni İlçe Başkanı

AK Parti Mamak İlçe Teşkilatı 8. Olağan Kongresi geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi. Kongreye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’da katıldı.

Siyaset Yayın: 02 Aralık 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2024 12:08:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 58 sn.
1600 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti’nin Ankara’da ki ilçe kongreleri, son olarak gerçekleştirilen Mamak İlçe Kongresiyle tamamlandı. Mamak 8. Olağan İlçe Kongresine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’da katıldı.

Kongrelerin, azmin tazelendiği ve geleceğe güçlü adımlarla yürümek için enerji toplanılan dönüm noktaları olduğunu belirten Cevdet Yılmaz “Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti kadroları sadece siyasi bir hareketin mensupları değil milletimizle birlikte yazılan bir tarihin taşıyıcılarıdır” dedi.

Çok sayıda partilinin ve Mamaklının katıldığı ilçe kongresinde AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Ankara Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Ankara’da ki AK Parti’nin ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu kongrede mevcut İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl İlçe Başkanlığı için aday olmadı. Sarıgöl’ün aday olmadığı İlçe Kongresinde AK Parti Mamak İlçe Başkanlığına Engin Osman Dalbastı seçildi.

Yorumlar (1)
03.12.2024 16:07
hayırlı olsun
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.