Murat Ercan Gençlerle Sahurda Bir Araya Geldi

Millet Kıraathanelerini sık sık ziyaret eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bu kez gençlerle Abdurrahim Karakoç Millet Kıraathanesi’nde sahur yapmak için bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 13 Mart 2025 - Perşembe - Güncelleme: 13.03.2025 20:45:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
561 okunma
Takip EtGoogle News

Sincan’da gençler Millet Kıraathanelerinde uzun saatler ders çalışabiliyor hatta sahuru bile kıraathanelerde yapabiliyor. Sincan Belediyesi 24 saat açık Millet Kıraathanelerinde geç saatlere kadar ders çalışan gençlere sahur yemeği veriyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabından gençleri sahura davet etti. Gençler bu davete karşılık verdi, Abdurrahim Karakoç Millet Kıraathanesini doldurdu.  

“Gelmeyenler Çok Şey Kaçırdı”

Başkan Ercan’la bir arada olmaktan hayli memnun olan gençler, merak ettiklerini sordu, sahur vakti keyifli bir sohbet gerçekleşti. Başkan Murat Ercan “Genç kardeşlerimizle harika bir sahur programı gerçekleştirdik. Saatin nasıl ilerlediğinin farkında olmadığımız eğlence, samimiyet ve enerji dolu bir buluşma oldu. Gelmeyenler çok şey kaçırdı” dedi.

Sincan Belediyesi 12 millet kıraathanesinde ders çalışan öğrencilere iftar yemeği veriyor. Bununla birlikte 24 saat açık olan Abdurrahim Karakoç, Yavuz Sultan Selim, Evliya Çelebi, Fatih ve Merkez Millet Kıraathanelerinde iftarın yanında sahur da vererek öğrencilere destek oluyor. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.