giftcardmall/mygift bets10.buzz

Murat Ercan İftar Sofrasında Vatandaşlarla Buluştu

Ramazan ayının bereketi Sincan’da kurulan iftar çadırlarında paylaşıldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilk iftarını belediye çadırında vatandaşlarla birlikte yaparak aynı sofrada bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 21 Şubat 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 21.02.2026 00:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
199 okunma
Takip EtGoogle News

Ramazan ayının ilk gününde Sincan Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırlarında vatandaşlar aynı sofrada buluştu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da vatandaşları yalnız bırakmadı, aynı sofrayı paylaştı.

İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Başkan Ercan, vatandaşlarla sohbet etti. İftar yemeğinde vatandaşlara çeşitli yemekler ikram edilirken, Başkan Ercan da dağıtıma eşlik etti.

Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayan Başkan Ercan, “ Ramazan’ın ilk iftarında hemşehrilerimizle aynı sofrada buluştuk. Bu mübarek ayda paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin bereketini birlikte yaşıyoruz. Birliğimiz daim, sofralarımız bereketli olsun.” ifadelerini kullandı.

Lale Meydanı ve Yenikent’te kurulan iftar çadırlarında her gün sıcak yemek ikramı Ramazan ayı boyunca devam edecek. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.