Pursaklar'da İş Bulma Problemi Yok!

Vatandaşlara yeni iş kapıları aralamak adına işveren ile iş arayanları bir araya getiren Pursaklar Belediyesi, iş buluşmalarında köprü olmaya devam ediyor.

Yaşam Yayın: 17 March 2023 - Friday - Güncelleme: 17.03.2023 22:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
900 okunma
Takip EtGoogle News

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren, vatandaşlara yeni iş kapıları aralamak adına esnaflarla sürekli dirsek temasında bulunan İstihdam Şefliği, ilçe halkının istihdamına destek olmak için yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

 

Pursaklar Belediyesi, 50 personel alımı yapacak olan bir işletme için, CV bırakan 248 kişiyle iletişime geçti. 46 vatandaşın iş görüşmesini kabul ederken sosyal medya üzerinde yapılan duyuruya ilgi gösteren 40 vatandaşında katılımıyla 93 kişi ile iş buluşması gerçekleştirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.