Pursaklar'ın Geçmişten Geleceğe Yöresel Lezzetleri

Pursaklar Belediyesi, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası nedeniyle Ankara'nın yöresel yemek ve ürünlerinin yer aldığı Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü etkinlik alanında Pursaklar’ın yöresel lezzetlerini tanıttı.

Yaşam Yayın: 28 May 2025 - Wednesday - Güncelleme: 28.05.2025 14:27:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 36 sn.
1402 okunma
Takip EtGoogle News

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası nedeniyle Ankara’nın yöresel yemek ve ürünlerinin tanıtıldığı Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde Pursaklar Belediyesi, ilçeye özgü 13 lezzetli yemeğin tanıtımını yaptı.

Pursaklar Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğüne bağlı Hanım Evleri, aralarında tirit, peynirli hamur, kıkırdaklı çorba, kadimekli(madımaklı) pide, kaymaklı kıvırma, sakala sünen, yazma böreği, ayran aşı, ekmek sübüryesi, et kavurma, köy somunu, pilav, höşmerim, soğanlı hamur gibi lezzetlerin de olduğu birbirinden güzel yemekleri hazırlayarak vatandaşların beğenisine sundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.