Sadık Yumuşak MHP'den Meclis Üyesi A. Adayı Oldu

Sincan'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin tanınmış ve sevilen isimlerinden Sadık Yumuşak, partisinden Sincan Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığına müracaat etti.

Siyaset Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 11:36:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
1603 okunma
Takip EtGoogle News

2023 yılında yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde MHP'den Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı olan Sadık Yumuşak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partisinden Sincan Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldu. Sadık Yumuşak, kendisini destekleyenler ile birlikte MHP Sincan İlçe Başkanlığına adaylık müracaatını yaptı. Programda başvuru evrağını, MHP İlçe Başkan Vekili Hamit Uslu aldı.

DESTEKLEYENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sincan'ın tanınmış ve sevilen isimlerinden olan Sadık Yumuşak, hedefinin doğup büyüdüğü Sincan'a hizmet etmek ve MHP bayrağını dalgalandırmak olduğunu belirtirken Ankaralılar Derneği Sincan Şube Başkanı Murat Eser ve Kırşehirliler Derneği Başkanı Yunus Koçak yönetimleriyle birlikte kendisini müracaatı esnasında yalnız bırakmadılar. Sadık Yumuşak'ın meclis üyeliğine aday adayı olması büyük bir heyecan yaratırken Sivil Toplum Örgütleri ve mahalle muhtarları da desteklerini açıkladılar. Öte yandan programda Sincan Haymanalılar Derneği'de hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.