Sincan Belediyesi Çölyak Hastalarına Destek Veriyor

Sincan Belediyesi, çölyak hastalarının özel beslenme ihtiyaçlarını gözeterek glütensiz gıdaya erişimlerini kolaylaştırmaya ve ekonomik yüklerini azaltmaya yönelik desteklerini sürdürüyor.

Sağlık Yayın: 08 Ekim 2026 - Perşembe - Güncelleme: 08.10.2026 12:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
205 okunma
Takip EtGoogle News

Sincan Belediyesi tarafından yürütülen sosyal destek çalışmaları kapsamında, çölyak hastası 610 kişiye destek sağlanıyor. Çalışmalar çerçevesinde çölyak hastalarının günlük yaşamlarında ihtiyaç duyduğu glütensiz gıda desteği ve günlük ekmek temini gerçekleştirilirken, ayrıca kişi başı 1.600 TL nakdi yardım da yapıldı.

Çölyak hastalarının glütensiz ürünlere düzenli olarak ulaşabilmesinin önemine dikkat çeken Sincan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda özel ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Sincan Belediyesi, toplumun farklı kesimlerinin ihtiyaçlarını gözeten sosyal destek çalışmalarını sürdürerek, çölyak hastalarının yaşamını kolaylaştırmaya yönelik hizmetlerine devam ediyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.