Sincan Belediyesi Yangın Bölgesinde

Sincan Belediyesi Kızılcahamam ve Bolu’da çıkan orman yangınlarının kontrol altına alınması için seferber oluyor. Bölgeye su tankerleri ve personeller gönderildi, ekipler söndürme çalışmalarına destek oluyor.

Gündem Yayın: 22 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.08.2024 12:13:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 57 sn.
804 okunma
Takip EtGoogle News

Sincan Belediyesi orman yangınlarıyla mücadelede sahada…

 

Kızılcahamam’a bağlı Şahinler Mahallesi'nde otluk alanda çıkan yangın kısa sürede büyüdü.  Ankara-Bolu sınırında başlayan yangın şiddetli rüzgârın da etkisiyle Bolu'nun Gerede ilçesindeki ormanlık alana sıçradı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, dozer, arazöz sevk edildi. Bazı köyler tahliye edildi.

Sincan Belediyesi Devrede

Yangın haberini alır almaz Sincan Belediyesi ekipleri kolları sıvadı. Söndürme çalışmalarına destek vermesi amacıyla 2 su tankeri ve 6 personel bölgeye intikal etti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Kızılcahamam ilçemizde başlayan ve Bolu’nun Gerede ilçesindeki ormanlık alana sıçrayan yangının söndürülme çalışmalarına belediyemize ait su tankerleri ile destek oluyoruz. Temennimiz yangının en az hasarla bir an önce söndürülmesi. Yangınla mücadelede sahada olan tüm personelimize kolaylıklar diliyorum. Hepimize büyük geçmiş olsun.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.