Sincan Belediyesi'nden 'Kitap Günleri' Fuarı

Sincan Belediyesi bir ilke daha imza atarak dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Kültür Yayın: 26 Mart 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 26.03.2025 19:30:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 1 dk.
902 okunma
Takip EtGoogle News

Bebek kütüphanesi açarak çocukları erken yaşta kitaplarla tanıştıran, Kitap Kafe ile gençlere keyifle kitap okuma imkanı sunan, Millet Kıraathanelerin sayısını arttırarak okuyan bir neslin yetişmesini hedefleyen Sincan Belediyesi, 7 den 70’e herkesi kitaplarla buluşturmak için görkemli bir organizasyona daha imza atıyor.

“KİTAP GÜNLERİ FUARI” 4-13 Nisan’da

Her yaşa hitap eden kitap ve etkinlikler Sincan Kitap Günlerinde vatandaşlarla buluşacak. Fatih Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan "Sincan Kitap Günleri" 4 Nisan’da kapılarını açacak. 13 Nisan’a kadar devam edecek olan fuar, saat 09.00'dan akşam 20.00'e kadar hizmet verecek.

“Her kitap bir macera” sloganıyla hazırlanan "Sincan Kitap Günleri" binlerce kitapla okuyucuyu bir araya getirmenin yanı sıra birçok etkinlikle de unutulmaz anlara imza atacak. Söyleşi, imza günü ve etkinliklerle dolu dolu geçecek olan fuar birbirinden ünlü yazarları da kitapseverlerle buluşturacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.