Sincan Park'ta Okçuluk Yarışması Düzenlendi

Sincan Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği “Gençlik Haftası” etkinlikleri 17 Mayıs’ta Sincan Park’ta Okçuluk Şampiyonasıyla başladı.

Yaşam Yayın: 18 May 2025 - Sunday - Güncelleme: 18.05.2025 22:37:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
580 okunma
Takip EtGoogle News

Sincan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri 17 Mayıs’ta Okçuluk Şampiyonasıyla başladı. Sincan Park’ta düzenlenen okçuluk turnuvasında yüzlerce sporcu kıyasıya yarıştı.

Sporcuları bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da etkinliğe katılarak onlarla beraber ok attı. Etkinlikte birbirinden yetenekli sporcular yarışırken, turnuva sonunda dereceye giren gençler madalya ve kupa ile ödüllendirildi.

Başkan Ercan, gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı şöyle kutladı:

“Bizim gençlerimizin hepsi birbirinden yetenekli, kimisi sporda kimisi sanatta yetenekli. Gençlik Haftamız kutlu olsun. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız öncesi etkinliklerimiz devam ediyor, Pazartesi günü ise Lale Meydanı’nda etkinliklerimiz devam edecek. Gençlerimizin ayaklarına taş değmesin inşallah, yolları, bahtları açık olsun. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı tebrik ediyorum.”

Konuşmaların ardından vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Ercan gençlerin düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi göstermesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.