Sincan Yarım Elma Hayır Çarşısı'ndan Okul Desteği

Sincan Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte hem Sincan’da ikamet eden depremzede öğrencilere hem de ihtiyaç sahibi ailelere Yarım Elma Hayır Çarşısının da kapılarını açtı,

Eğitim Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 16:22:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 53 sn.
1323 okunma
Takip EtGoogle News

Sincan Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilerin masraflarına her yıl olduğu gibi bu yıl da katkıda bulunuyor. Okullar açılmadan önce 10.717 öğrenciye sosyal destek kartı üzerinden yardım yapan Sincan Belediyesi Yarım Elma Hayır Çarşısından da destek oluyor. Dar gelirli aileler; hayır çarşısına giderek kırtasiye malzemelerinden okul çantası, kıyafet ve ayakkabıya kadar öğrencinin ihtiyaçlarını alabiliyor. Sincanlı vatandaşların yanında depremzede öğrenciler de bu destekten yararlanabiliyor.

1000 Öğrencinin Okul İhtiyaçlarını Hayır Çarşısı Karşıladı

Okulların açılmasıyla dar gelirli aileler Yarım Elma Hayır Çarşısına davet edildi. Öğrenciler kendi tercihlerine göre ihtiyaçlarını seçerek aldı. Sincan’da ikamet eden depremzede öğrenciler de dahil 1000 öğrenci bu yardımdan yararlanarak Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.