Sincan'da Kreş Öğrencileri Tiyatroyla Eğlendi

Sincan’da çocuklar kültür ve sanatla iç içe büyüyor. Sincan Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minikler, Lale Konferans Salonu’nda “Tembel Ayşe” isimli tiyatro oyununu izledi.

Kültür Yayın: 25 Şubat 2025 - Salı - Güncelleme: 25.02.2025 15:18:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 39 sn.
743 okunma
Takip EtGoogle News

Sincan Belediyesinin kısa sürede tamamlayıp hizmete sunduğu, çocukların güvenli bir ortamda keyifle zaman geçirdiği; Lale, Leylak, Papatya, Zambak ve Menekşe kreşleri kaliteli eğitimi yanında çocukları sanat ve kültürle de buluşturuyor. Kreşli minikler tiyatro ile tanıştı, Tembel Ayşe’yi büyük bir keyifle izledi.

Lale Konferans Salonu’nu dolduran minik öğrencilerin heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Oyunda çocuklara tembellik ve çalışkanlık kavramları eğlenceli bir dille anlatıldı, sağlıklı yaşam ve temizlik konusunda önemli mesajlar verildi. Minikler, hem güldü hem eğlendi hem de hayata dair önemli dersler çıkardı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.