Tokatlılar Mamak'ta İftar Programında Buluştular

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Şahin, Tokatlılarlılarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 07 March 2025 - Friday - Güncelleme: 07.03.2025 14:26:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
629 okunma
Takip EtGoogle News

Mamak Belediyesi Lavanta Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Tokat Vakfı Başkanı Kerem Erdem ve Tokatlı hemşehriler katıldı.

Hem iftar hem sıla sofrası

Ramazan ayının huzur ve bereket ayı olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Şahin, “ Bu sofra hem iftar, birlik, beraberlik hem de sıla sofrası olmuştur. Sizlerle bir ekmeği bölüşmekten dolayı çok mutluyum. Ramazan’ın ruhu bu sofralarda yaşanıyor. İnsanlar bu sofralarda birbirleriyle kaynaşıyor. Birlik ve beraberlik örneğinin sergilendiği, kaynaşma ortamının oluştuğu bu programa katkı sağlayan vakıf ve derneklerimizin kıymetli başkan ve yöneticilerine ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker de, ramazan ayı vesilesiyle Tokatlılarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Tokatlı hemşehrilerimiz ile iftar sofrasında bir araya geldik. Misafir değil ev sahibi gibi hissettiğimiz programda vakıf başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.