Turgut Altınok'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kutlama

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde yüzde 52 oy alarak ipi göğüsleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiörenlilere de teşekkür etti.

Siyaset Yayın: 30 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 30.05.2023 11:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1545 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde yüzde 52 oy alarak ipi göğüsleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sağduyulu davranan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Kazanan tüm Türkiye, tüm Türk İslam coğrafyası oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten kutluyoruz. Teşekkürler vatan ve dava sevdalısı Keçiören'im, teşekkürler Ankara'm, teşekkürler Türkiye'm.” dedi.

Açıklamasında birlik mesajı da veren Altınok, “Değerli dostlar, Ülkemiz tarihi bir seçimi geride bıraktı. Milletimize, devletimize, Türk dünyasına, İslam âlemine hayırlı olsun inşallah. Kazanan Türkiye’dir, kazanan Türk milletidir. Oy veren vermeyen, hepimiz bu gök kubbenin altındayız, 85 milyon el ele, gönül gönüle ülkemizin yarınlarını inşa etmeliyiz. Bu vesileyle ülkemizin ve devletimizin güçlü yarınlarına, Türk dünyası ile olan ilişkilerimizin daha muhkemlenip kardeşliğimizin daha da pekişmesine vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.