Yüksel Arslan Ankara Minibüscü Esnafının Sorunlarını Dinledi

28. Dönem İYİ Parti Ankara Milletvekili Adayı olan Yüksel Arslan, bugün minibüs esnafını ve Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 10:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1026 okunma
Takip EtGoogle News
28. Dönem İYİ Parti Ankara Milletvekili Adayı olan Yüksel Arslan, bugün minibüs esnafını ve Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Vekil adayı, minibüs esnafının kent içi toplu taşımacılıkta önemli bir rol oynadığını belirterek, esnafın sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri sunmak için ziyarette bulundu.
 
Minibüs esnafı ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, uzun süredir çözüme kavuşturulamayan sorunlarının varlığından bahsettiler. Esnaf, özellikle araçların yaşlanması ve yüksek akaryakıt fiyatları gibi sorunların kendilerini olumsuz etkilediğini dile getirdiler.
 
Arslan, esnafın sorunlarını dinleyerek, milletvekili olduğu zaman özellikle araçların yenilenmesi ve alternatif yakıt kaynaklarının kullanımı gibi konularda çalışacaklarını dile getirdi.  
 
Vekil adayı, minibüs esnafını ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, kent içi toplu taşımacılığın önemine değinerek: ‘’Minibüsçülerin artan maliyetler ve hayat pahalılığı nedeniyle yaşadığı sorunları çözmeye, esnafın derdine derman olmaya talibiz’’ dedi. 
 
Minibüs esnafı, vekil adayının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, esnafın sorunlarının çözümü için siyasetçilerin desteğini beklediklerini belirttiler.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.