07 Mart 2026 - Cumartesi

İLERİYİ GÖRMEK!..

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan önce ilçemiz için başkan adayı olarak adı geçiyordu.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 3 dk.
51 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Takip EtGoogle News
    Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan önce ilçemiz için başkan adayı olarak adı geçiyordu. 
 
    Meral Akşener evet uğraştı, Mansur Başkan çok istedi.  Etimesgut örgütümüz olmaz dedi üyelerimiz adaylığı onaylamadı ilçemizden aday olamadı. Mamak olsun dediler.  Mamak örgütümüz ve Mamak Halkı kabul etmedi, aday olamadı. 
 
    Mamak halkına selam olsun. 
    İlçede 19 yıl oturdum. 
 
    Mutlaka biryerden aday olmalıydı.  Keçiören'de karar kılındı. Adam sanki bulunmaz Bursa Kumaşı idi. Bu kadar ısrar niye idi. Yerel seçimlerde Meclis Üyelikleri aşamasında kontenjanlara itiraz ettim. Bu adaylar başkanların belirledigi isimler olmasın örgütümüz belirlesin tüm adaylar önseçimle sıralansın dedim ve sosyal medyada paylaştım. 
 
    Fermuar sistemi denildi. Tüzüğümüz gerekçe gösterildi. Bu madde antidemokratik. Gerekli değişiklik yapılmalı ve tüm adaylar hakim gözetiminde yapılacak  önseçim le belirlenmelidir. 
Tutuklanan başkanlıklarımızda Meclis üyeliği sayımız kritik olan yerlerde başkanlık, kişisel çıkar peşinde koşan birkaç Meclis üyesi  istifası ile ele geçiriliyor. En son örneği Keçiören.  7  Meclis üyesi istifası ile çoğunluk akp mhp ittifakına geçiyor. İstifa eden Meclis üyelerine baktığımızda  çoğu başkan kontenjanından gelme. Kendine oy veren seçmen kitlesinin oyunu dikkate almadan  başka partiye geçmek siyasi hırsızlıktır. Partinin aldığı oyla geldiğin görevden de ayrıl ki seçmene olan saygıyı görelim. Siyasi gücünüzü var mı yok mu halk görsün.  
 
    Etimesgut örgütü ve halkı kararlı ve dik duruşunun karşılığını ve mutluluğunu yaşamaktadır.İlçemiz hak ettiği yönetimle yönetilmektedir. Etimesgut Halkla Birlikte yönetilmektedir. Sorunlar mahalle bazında dinlenmekte çözüm mahalle halkı ile birlikte bulunmaktadır.  
 
    Onun içinde ikinci kez  Avrupa Konseyinin verdiği "Avrupa Yönetim Mükemmeliği Markası"  (ELoGE) ödülü verilmiştir.  İlçemiz Ankara 'da iyi yönetişimin kalıcı adresi haline  getirilmiştir.  Başkan  Sn. Erdal BEŞİKÇİOĞLU ve yönetimi kutluyorum. Toplumcu, Halkçı, şeffaf ,Hesap verebilinir,yönetim anlayışı devam edecektir. 
    Önce partimiz üyesi, sonra Etimesgut Halkı yaratılmaya çalışılan algıya itibar etmesin. Her şey  "Halk için ve Halkla birlikte"  yapılmaktadır.
 
    Son olarak; tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum..
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları