22 April 2025 - Tuesday
KORKU !..
Korku belirli bir ağrı veya tehdit olarak algılanan bir olay sonucunda, uyarıcı bir tepki olarak ortaya çıkan yaşamsal bir tepkidir. Korku görünüşte evrensel bir duygudur.
Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 3 dk.
226 okunma

Oyal Çevik
- Korku belirli bir ağrı veya tehdit olarak algılanan bir olay sonucunda, uyarıcı bir tepki olarak ortaya çıkan yaşamsal bir tepkidir. Korku görünüşte evrensel bir duygudur.
Herkes bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde çeşitli korkulara kapılabilir.
İnsanlar veya yönetenler haksız,hukuksuz,adil olmayan bir iş ve eylem yaptığında bunun hesabının kendilerine sorulacağını bildiklerinde korkuya kapılır. Korku büyüdükçe daha zalim davranış gösterirler.
Tıpkı bugünlerde olduğu gibi. Halkın oyları ile seçilmiş belediye başkanlarına yapılanları hukuksuzluklar, haksızlıklar büyük bir tepki ile karşılandı.
Halk başkanlarına sahip çıktı.
Hele bunlardan biri 15 milyon oy ile Cumhurbaşkanı Adayı olarak belirlenmiş Sayın Ekrem İMAMOĞLU ise. Önce diploma iptal edildi. İstanbul Üniversitesi Yönetim Kurulu hukuksuz bir karar ile diplomayı iptal etti.
Böyle ne hakları nede görev ve yetkileri var. Böyle bir kararı alma yetkisi İşletme Fakültesinindir. Fakültenin bu kararı almasına olmaz demesi üzerine fakülte dekanı baskılara dayanamadı ve istifa etti. İptal davası mutlaka idari yargıdan dönecektir.
Bu yetmiyormuş gibi gözaltına alınması ve tutuklanması tam bir hukuk faciası. Terörle ilişkilendirme yapamadılar.
Ne yapalım yolsuzluk,ihaleye fesat gibi düzmece suçlamalar. Bilmiyorlar ki güneş balçıkla sıvanmaz. Halk kendisine sahip çıktı.
Şimdi bir kampanya başlatıldı.
Sandığı önümde, adayımı yanımda istiyorum.
CHP 30 milyon imza hedefliyor.
Kısacası korkun ecele faydası yok. Güzel günler, güneşli günler göreceğiz. Herşey çok güzel olacak. İlçemiz hem üye ile yapılan Cumhurbaşkanlığı adayı seçiminde hem de Sayın İmamoğlu ile dayanışma oylamasında gereğini yapmış büyük oranda katılım sağlamıştır.
Etimesgut halkına çok teşekkürler.
Aynı katkı ve katılımı "Adayımı Yanımda, Sandığı Önümde İstiyorum" imza kampanyasına vereceklerine yürekten inanı-
yorum.
Sevgiyle kalın.
Yorumlar (0)
Tüm Yazıları